16.3.2017

IHANA YLLÄTYS + ARVONTA


Apuva mikäs se päivä olikaan viime viikolla, kun posteljooni kolkutti oveen! Sain paketin. Ihmettelin tovin, että mitähän mie oon menny tilaamaan.. Yllätys oli erittäin mieluinen ja sain kaikkea ihanaa ihonhoitoon ym. liittyen! Olin niin onnellinen tästä pienestä arjen piristyksestä. 

Se miksi blogissa on ollut hiljasta pitkä tovi on yksinkertaisesti vain ajan puute. Olen tehnyt töitä jotenkin extra paljon. Kaikki vapaa-aika on mennyt pää pökkyrässä. Eilen lähdinkin päiväreissulle mökille, kun oli tarvetta päästä hetkeksi hiljasuuteen metsän keskelle. Harmi vain, kun sää ei ollut läheskään niin ihana kuin esimerkiksi tänään. Jospa mie yövuorojen jälkeen saisin kameran kainaloon ja lähtisin kuvailemaan uudella tarmolla asukuvia :) 

Tämän paketin antimista olen kerennyt käyttää jo melko useaa tuotetta. Kasvorasva ja käsirasva on ollut ehdottomasti tällä hetkellä käytetyimmät. Töissä kun kädet kuivaa jatkuvan käsienpesun myötä ja kasvorasvat ovat kuluneet kaapista lähes olemattomiin. Ystäväni onkin aikaisemmin kehunut kovasti Erisanin kasvorasvaa ja nyt olinkin innoissani, kun sain omaankin kaappiin sellaista. Minulla kun on ollut monta kuukautta kasvojen iho kehnossa kunnossa, joten tällaiset suomalaiset, hellät tuotteet ovat varmasti hyväksi. Olin myös super innoissani pyykinpesutableteista, niin jännittävää! Helppo heittää vain yksi tabletti pyykin joukkoon. 

Tämä ihana paketti sisältää Erisanin tuoksuttomia, helliviä tuotteita peräti kuusi kappaletta:

Ravitseva kasvovoide
Täyteläinen kosteusvoide
Täyteläinen suihkusaippua
Täyteläinen jalkavoide
Kirjo nestemäinen pyykinpesutabletti
Käsivoide C

Myös sinulla on mahdollisuus voittaa tämä ihana paketti kotiisi! Laita minulle kommentteihin sähköpostiosoitteesi, sekä pieni perustelu miksi juuri sinä ilahtuisit tästä paketista. 

Laitathan kommenttisi 24.3 mennessä, niin otan yhteyttä voittajaan kysyäkseni lisätietoja :) Aivan ihanaa viikkoa kaikille<3

47 kommenttia :

 1. Ilahtuisin hellävaraisista ja laadukkaista tuotteista. Olen huomannut, että jo pienikin tuoksupilvi ihmisten ympärillä saattaa ärsyttää omaa oloa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mahtava arjen ja talven kuivan kropan pelastaja!! Mukana siis! Olisin ihoni kera ehkä paremmassa kuosissa kohti kesää....
  bikkenpilttuu(at)hotmal.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa! :) Minulle tulisi niin tarpeeseen jalkavoide, koska nykyinen vetelee viimeisiään ja olisi mielenkiintoista päästä testaamaan Erisanin jalkavoidetta :).

  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Mukaan arvontaan. Ja kyllähän tuon paketin mielellään ottaisi on niin tarpeellisia tuotteita. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hei, olisi ihana saada tällaisia tuotteita, tarvetta olis kaikille. Varsinkin jalka- ja käsirasvaa menee näin talviaikaan paljon.
  soile.p.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana! Ois mahtava päästä testaan omalle super kuivalle iholle!
  tahvonen.henna@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. sari.lamminpaa (a) gmail.com. Ihania tuotteita, kaikista innokkaimmin testaisin pyykkitabletteja. Helpottaisi kummasti ainaista pyykinpesua :D

  VastaaPoista
 8. Erisanin kosmetiikka on jo tuttua ennestään, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan myös noita nestemäisiä pyykinpesutabletteja!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihoa hoitavasta ja kosteuttavasta paketista ilahtuisi meidän koko perhe. Talven jäljiltä iho sen kuin pölisee kuivuuttaan. Pyykinpesutabletteja kokeilisin tosi mielelläni, koska on ollut haasteita löytää pyykinpesuainetta, joka ei ihoa ärsyttäisi tai tai tuoksuisi voimakkaasti.
  Siispä mukaan arvontaan! :)
  (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 10. Ihania tuotteita, käsivoidetta olen käyttänyt. sitruunapippuri at luukku com

  VastaaPoista
 11. Atoopikkona ja kuivaihoisena kaikki merkit ei käy. Erisanista on aiemmin ollut vain pelkkiä hyviä kokemuksia, joten kyllähän voitto lämmittäisi mieltä. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Olisi kiva kokeilla noita pyykinpesutabletteja, aivan uusi juttu mulle.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ilahtuisin todella, kun iho ja varsinkin jalkapohjat ovat talven jälkeen kuivat. Pesutabletit on myös uusi tuttavuus Erisanilta.
  nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ilahtuisin siitä että saisin helpousta kutiavalle iholleni. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Erisanin tuotteet on ihania. Olisi ihana päästä kokeilemaan uutuustuotteita. Tulisi koko perheen käyttöön, jopa pienokaiselle :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Erisania ennenkin kokeilleena tiedän että hyviä ja laadukkaita tuotteita, olisi kiva päästä kokeilemaan uudelleen :)
  nell_ii@hotmail.fi

  VastaaPoista
 17. Mukana :) Tulisi tarpeeseen :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Ilahtuisin tästä paketista, koska tuotteet ovat hajusteettomia ja myös puolisoni pitää näistä kovasti.
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana kivassa arvonnassa! Oma ja tyttärieni iho kaipaa kosteutusta, itselläni varsinkin kädet kuivuvat kovasti pesujen ja kotitöiden vuoksi.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kuiva- ja lähes atoopikko ihoisena tulisivatkyllä käyttöön, eivät jäisi vain kokeiltavaksi. Tuotenimi sinänsä on jo tuttu, koska käytän noita pyykinpesuaineita, mutta nestemäisiä pyykinpesukapseleita en ole ennen tiennyt olevankaan ko. sarjassa. Lienee uutuustuote? SG7GFU @ luukku.com

  VastaaPoista
 21. Erisanin tuotteet soveltuisivat hyvin minulle kun itselläni on herkkä iho :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ilahtuisin kovasti voitosta. Talven ja desifiointi-aineen kuivattamat kädet tykkäisivät erityisesti tuosta käsivoiteesta.Erisanin jalkavoidetta olen kokeillut ja on loistava tuote.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 23. Ilahtusin paketista siksi, että minulla on ollut hankaluuksia löytää sopivia tuotteita herkälle iholleni. Erisanin kasvorasvaa olenkin kyllä joskus käyttänyt hyväksi havaiten, mutta en tiedä, miksi en noita muita ole hoksannut testata. Erityisesti kiinnostaisi nyt kokeilla noita pyykinpesutabletteja, kun en ole hoksannut ajatellakaan, että kutinaa iholleni voisi aiheuttaa myös liian ämäkkä pesuaine... hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Olen talven painanut töitä niin, että vapaalla olen lähinnä nukkunut ja ladannut akkuja. Kaipaan hemmottelua tuomaan piristystä :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Hajuttomuus ja herkän ihon tuotteet houkuttelivat mukaan arvontaan!
  leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukana, mullakin on jostain syystä iho mennyt huonompaan kuntoon tällä hetkellä, iho tuntuu melko kuivalta ja se tarvitsisi hengähdystaukon arjen kiireiden keskellä. Viime vuosina olen siirtynyt suomalaiseen kosmetiikkaan ja ihonhoitoon, olisi ihana päästä kokeilemaan myös näitä tuotteita! :)

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 27. Etenkin lasten myötä on alkanut enemmän kiinnittämään huomiota mitä tuotteita sitä arjessa käyttää - herkälle iholle haluaa antaa sopivia tuotteita ja iso plussa kotimaisuudesta. Erisan on tuttu pyykinpesusta mutta suurella innolla kokeilisi muitakin tuotteita.
  maisamiisa@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ihoni on superkuiva ja kutiseva rasvauksista huolimatta. Ehdottomasti kiinnostaa hajusteettomat tuotteet sillä en kestä kaikkia hajuja.
  Pyykin pesutabletit vaikuttaa käteviltä!
  mailia.helille@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Herkkä- ja kuivaihoisena hyviin rasvoihin on panostettava ja rasvaa kuluu ihan kiitettävästi. Olis kiva hemmottelupaketti :)
  ellaannikai@gmail.com

  VastaaPoista
 30. iho kiittäisi tästä paketista! :-)
  ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kuka nyt ei tarvitsisi tähän aikaan vuodesta ihon hoitoon vähän apua
  estehevonen2017@gmailcom

  VastaaPoista
 32. Täällä olis iso joukko käyttäjiä. Perheelle oiva paketti kun on noin moneen käyttöön ihania tuotteita.
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Minulla on käytössä ja jalka- ja käsivoide. Muita en ole vielä kokeillut. Kyllä rasvoja kuluu talvisin tällaiselle korppuihoiselle.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 34. Itse olen nyt viimeiset pari vuotta kärsinyt kutisevasta ja kuivasta ihosta ja olen kai perinyt suvulta psoriasiksen. Etenkin nyt talven jälkeen tuntuu, että iho rapisee jatkuvasti. Kosteuttavat ja ennen kaikkea hellävaraiset tuotteet olisivat kivoja. Olen kokeillut muita merkkejä, mutta Erisan on vielä tuntematon. 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Tässä olisi paljon kivoja ja tarpeellisia tuotteita :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ihana ja hyödyllinen paketti kotiin, jossa suositaan ihoa helliviä tuotteita! varsinkin talviaikaan iho tarvitsee kosteutta eikä mitään ylimääräistä!

  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 37. Erisanin tuotteet ovat taattua laatua, kukapa ei näistä ilahtuisi :)

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 38. Olis ihana päästä kokeilemaan omalle herkälle ja kuivalle iholle näitä tuotteita :) pemppa95@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Herkkä ihoni kaipaisi hemmottelua :) sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Rukalla on ihan hullu meininki..noin niinku työntekijän kantilta ja vielä 5-6vkoa on sesonkia jäljellä, mikä tarkoittaa keskimäärin 6-päiväisiä työviikkoja ja oon niin hemmottelun ja piristyksen tarpeessa..!!
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 41. Vau! Mahtavia tuotteita, tarpeeseen tulisi.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 42. Erisanin tuotteet ovat hyvin laadukkaita :3

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Herkkäihoisena ehdottomasti mukana kivassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Erisanin tuotteista entuudestaan on tuttu kasvojen puhdistusgeeli, josta olen todella pitänyt! Olisikin mukava kokeilla muitakin tuotteita ko. merkiltä :)

  nnetta123@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Ilahtuisin erityisesti tuosta käsivoiteesta! :) Ihoni on kuivunut pahasti kämmenselistä talven kuivan ja viileän kelin vuoksi ja ne tarvitsisivat kipeästi hyvää käsivoidetta! kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Arvonnassa mukana, kyllä käyttöä löytyy!

  hpajuranta@gmail.com

  VastaaPoista

► Kiitos kun kommentoit<3